LEDENRAAD

We zullen ons even voorstellen

 

De ledenraad bestaat uit 2 zwemmers en 3 vrijwilligers.

 

  • Lukina zwemt al jaren bij Flotar. Ze doet mee aan de zwemwedstrijden. De afgelopen jaren heeft ze al veel medailles gewonnen. Lukina werkt bij Albert Heijn.
  • Dieuwke Dijkstra zwemt ook bij Flotar. Ze is een actief deelnemer bij de recreatiezwemmers. Zij werkt bij Jumbo.
  • Sabine van der Veen Geersing is sinds 2011 vrijwilligster. Ze zet zich buiten het lesgeven bij Flotar ook in als vrijwilligster voor de wandelvierdaagse, bouwgroep en belangenvereniging Altena. Haar hobby is tuinieren. Buiten haar werk als vrijwilligster werkt ze bij de Zorggroep Drenthe.
  • Edith Scholma is in januari 1994 begonnen als vrijwilligster bij Flotar. Dat doet ze nog steeds met heel veel plezier. Ook is ze als vrijwilligster aangesloten bij WIN. Daar werkt ze als mantelzorg vervanger, bezoekt ze mensen en af en toe doet ze iets leuks met hen. Ze hoopt nog lang  als vrijwilligster bezig te kunnen zijn.
  • Petra Tilburg is sinds 2010 werkzaam als vrijwilligster bij Flotar. Hiervoor heeft ze jaren zwemles gegeven bij een zwemvereniging in Zoetermeer. In het begin gaf ze alleen op woensdagavond les maar de laatste tijd ook op vrijdagavond. Aquajoggen geven doet ze met veel plezier. Ook is ze zwemcoördinator in het zwembad.

 

Waarvoor kun je terecht bij de ledenraad?

 Je kunt bij een van de leden van ledenraad langs komen als je ideeën hebt of als je een probleem wilt bespreken. Dit kan van alles zijn.  Je kunt bijvoorbeeld een probleem hebben met iemand die in jouw baan zwemt en je steeds in de weg zwemt. Als je diegene daar niet direct op wilt aanspreken dan kom je naar een van ons toe. Wij luisteren naar je verhaal en zoeken samen naar een oplossing. Je kunt natuurlijk ook een leuk idee hebben. Dit idee gaan we dan bespreken en misschien wel uitvoeren. Als het nodig is, bespreken we het idee of het probleem met het bestuur.

 

Hoe kun je ons bereiken?

Natuurlijk kun je ons aanspreken in het zwembad. Ook zijn wij per e-mail en mobiel bereikbaar. Onze e-mailadressen en mobiele nummers vind je hieronder.

De ledenraad komt 2 keer per jaar bijeen. We zijn ook aanwezig bij de algemene ledenvergadering. Verder kun je de meeste van ons iedere woensdag en vrijdag aanspreken in het zwembad.

 

Petra Tilburg Mobiel: 06 - 10770604 E-mail: moonstar1711@me.com

Edith Scholma Mobiel: 06 - 37230076 E-mail: edithscholma@hotmail.com

Sabine van der Veen Mobiel: 06 - 30562964

Lukina Rutgers is op vrijdag aanwezig in het zwembad

Dieuwke Dijkstra is op woensdag aanwezig in het zwembad

Edith Scholma Mobiel: 06 - 37230076 E-mail: edithscholma@hotmail.com

Flotar op facebook

© FLOTAR RODEN 2019

webdesign Inti Vormgeving Roden