PROGRAMMA

(in voorbereiding)

Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

 

We hebben ondanks de versoepelingen van de coronaregels tot onze spijt moeten beslissen dat we 1 september nog niet gaan starten met zwemmen. Deze beslissing was niet gemakkelijk omdat we weten dat iedereen graag weer van start gaat. Het bestuur heeft ook de ZC gevraagd naar hun mening hierover. Iedereen was het erover eens dat  we beter nog even kunnen wachten en wel om de volgende redenen:

 

  • we kunnen de 1,5 m met name in het water niet garanderen.
  • op dit moment nemen de besmettingen explosief toe.
  • we willen niet dat we na 2 of 3 x zwemmen weer moeten stoppen omdat de regels weer worden aangescherpt.  Daarom wachten we de persconferentie van 17 september af.
  • iedereen zowel leden als vrijwilligers moet er een goed gevoel bij hebben als we weer beginnen.

 

Dus ook al is het zwembad open moeten we toch nog wat geduld hebben.

We hopen woensdag 6 oktober 2021 weer te kunnen starten!

Tenzij de corona maatregelen het nog steeds niet toelaten!!

 

Grote Clubactie:

De Grote Clubactie, deze start op 18 september 2021. Hier gaan we online aan deelnemen en we hopen dat iedereen waar het mogelijk is met ons meedoet.

We sturen per e-mail en Whatsapp een QR-code  en deze kun je doorsturen naar familie vrienden buren enz.  Via deze link kan men Flotar steunen door een lot te kopen.

Doel van deze actie is om zoveel mogelijk geld op te halen. De opbrengst willen we besteden aan een mooie zwemtas voor al onze leden.

 

Oproep nieuwe  Bestuurslid:

Henk Kouwenberg heeft aangegeven dat hij per 1 september 2022 stopt als voorzitter. Hij heeft er dan 25 jaar als voorzitter op zitten. We zijn daarom nu al opzoek naar iemand die hem dan vervangen kan.

Alleen samen kunnen we veel voor Flotar dus ook voor onze leden betekenen!

 

Bestuur Flotar

 

NIEUWS augustus 2021

Flotar op facebook

© FLOTAR RODEN 2021