Eindelijk is het zover we kunnen per 6 oktober weer beginnen!

 

De leden die voor de corona 2 keer per week kwamen zwemmen kunnen vanaf woensdag 6 oktober en vrijdag 8 oktober weer 2 keer per week zwemmen.

Al is de 1,5 meter regel opgeheven voelt dit niet voor iedereen veilig.  Vandaar dat we het advies hebben, bij het aan en uitkleden, en dat geld voornamelijk voor de woensdag, degene die alleen komt of de mogelijkheid heeft om zich om te kleden in de kleine hokjes, dit ook doet.  Na het omkleden de kleding in de lockers leggen (dus niet laten hangen).

Aquajogging, ook dit gaat weer van start, Henk Kouwenberg begeleidt dit.

  • Voor toegang tot de kantine is wel een Coronatoegangsbewijs nodig, op de overige plekken in het zwembad niet.
  • Ben je verkouden/hoesten, of is een van je huisgenoten/gezinsleden ziek, kom dan niet zwemmen maar meldt je af! bij Jolanda van Lienden 06-12437902 of secretariaat@flotarroden.nl

 

Grote Clubactie:

De Grote Clubactie, deze start op 18 september 2021. Hier gaan we online aan deelnemen en we hopen dat iedereen waar het mogelijk is met ons meedoet.

We sturen per e-mail en Whatsapp een QR-code  en deze kun je doorsturen naar familie vrienden buren enz.  Via deze link kan men Flotar steunen door een lot te kopen.

Doel van deze actie is om zoveel mogelijk geld op te halen. De opbrengst willen we besteden aan een mooie zwemtas voor al onze leden.

 

Update Grote Clubaktie:

Opbrengst: € 506,40 - Doel: € 750,-

De  loten voor de grote clubactie kunnen we tot 23 november verkopen. Je kunt je link heel eenvoudig delen via de WhatsApp met al je contacten, met een gezellige tekst erbij zoals:

Wil je Flotar ook steunen en een lootje kopen? Ze kosten maar € 3,- per stuk! 80 % daarvan gaat naar onze club.

 

 

Oproep nieuwe  Bestuurslid:

Henk Kouwenberg heeft aangegeven dat hij per 1 september 2022 stopt als voorzitter. Hij heeft er dan 25 jaar als voorzitter op zitten. We zijn daarom nu al opzoek naar iemand die hem dan vervangen kan.

Alleen samen kunnen we veel voor Flotar dus ook voor onze leden betekenen!

 

Vacature aquajogging

We zijn op zoek naar een persoon die samen of om de week met Henk Kouwenberg aquajogging wel geven.

 

Rabo ClubSupport

Hiervoor hebben we ons ingeschreven, en van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen. Om te kunnen stemmen moet je een Rabobank rekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Het lidmaatschap is gratis en kan je activeren als je inlogt bij de Rabobank..

 

Bestuur Flotar

 

NIEUWS september 2021

Flotar op facebook

© FLOTAR RODEN 2021