VRIJWILLIGERS

Bij Flotar zijn ruim 30 vrijwilligers actief. Deze zijn belangrijk voor de vereniging want zonder hen kunnen de deelnemers niet zwemmen en de inzet van de vrijwilligers wordt dan ook zeer gewaardeerd.

 

Heb je als vrijwilliger belangstelling, dan is affiniteit met de doelgroep en de zwemsport belangrijk. Je hoeft geen diploma's te hebben (is uiteraard wel een pré), maar Flotar verwacht wel een positieve instelling en uiteraard kunnen we op je rekenen.

Flotar biedt onder andere leuke sociale contacten en begeleiding door ervaren kaderleden. Eind mei hebben we ieder jaar een vrijwilligersavond met een etentje.

 

Er is een mogelijkheid om bij Flotar stage te lopen. Indien hiervoor belangstelling bestaat dan kan er contact met het secretariaat worden opgenomen en zal er een oriënterend gesprek plaatsvinden.

 

Flotar Roden werkt met een vrijwilligersprofiel. Iedere vrijwilliger dient in het bezit te zijn van een VOG. Flotar Roden kan deze samen met de vrijwilliger aanvragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Een nieuwe vrijwilliger kan zich melden bij janplazier@home.nl

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS

 

Flotar Roden is sinds 1981 dé stichting met als doel mensen met een verstandelijke beperking in de gemeente Noordenveld en ruime omgeving te laten sporten en bewegen.

Flotar Roden is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om deze doelgroep te begeleiden bij het zwemmen.

 

Het gaat om woensdag van 18.00 - 19.00 uur en vrijdag van 18.30 - 19.30 uur

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met:

janplazier@home.nl

Flotar op facebook

© FLOTAR RODEN 2019

webdesign Inti Vormgeving Roden